søndag den 10. april 2011

blog challenge: Dag 8, 9 &10

Aaaah. Jeg var været til koncert hele weekenden, så har ikke haft tid til blog challenge. Men nu indhenter jeg det!


8: Motionsvaner
Random og kedeligt emne for andre at høre om, men okay. Well, jeg plejede at være en doven satan - det er jeg egentlig stadigvæk lidt - men siden november sidste år tog jeg mig sammen og siden da, har jeg så været mere aktiv. Jeg forsøger at lave bare et eller andet hver dag. Det går okay egentlig. Det er lidt forskelligt, hvad jeg laver. Det er alt fra at træne med vægte til at cykle motionscykel, gå ture og spille wii (det er faktisk effektivt, hvis man lægger nok energi i det)... Ja. Steneren.


9: Yndlings "meme"
Ja, undskyld, men jeg aner simpelthen ikke, hvad et "meme" er... Og ja, jeg har googlet det, men jeg forstår ikke forklaringen. Øv.


10: Kæledyr
Her er det meningen, at jeg skal snakke om mine kæledyr eller de kæledyr, som jeg kunne tænke mig. Jeg har ikke nogen kæledyr lige nu, men jeg har haft et par kaniner. Jeg kunne godt tænke mig en hund engang, men jeg ved ikke, hvilken race... eller om jeg ville kunne overskue det. Men jeg kan godt lide at lege med tanken :)

SÅ! Jeg er med igen!

3 kommentarer:

  1. Måske er "meme" en forkortelse for memory... Eller det ved jeg ikke, det var bare det jeg kunne komme i tanke om 8D

    SvarSlet
  2. Jeg fandt ud af, at en meme f.eks. er dette: http://www.google.dk/images?rlz=1C1CHMZ_daDK399&q=forever+alone+meme&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=da&tab=wi&biw=1280&bih=699 xD

    SvarSlet
  3. Hahaha! Jamen, hvad fanden er dét? :b

    SvarSlet