torsdag den 22. juli 2010

Tiredness...

Well... Jeg fik ikke skrevet indlæg i går, da jeg hele dagen døjede med mavesmerter af ukendte årsager, så det var ikke super fedt. Vi var alligevel inde i selve Flensborg og glo på butikker osv. og jeg fik da også købt en T-shirt - desværre havde jeg ladet mit kort til kameraet sidde i pcen - smart som jeg er! - så derfor tog jeg kun 3 billeder, som jeg indtil videre har været for doven til at uploade...

I dag tog vi så hjem, og det var fandme lidt af en tur - eller, faktisk ikke, men altså... Vi var kørt ca. 70 km, da vi pludselig fandt ud af, at mine 2 trøjer lå i skabet på hotellet. Derfor måtte vi køre tilbage og hente dem! Desværre havde de lukket til kl. 3, så vi måtte finde en restaurant at spise på, imens vi ventede på, at klokken blev 3... Så fik vi trøjerne og kunne derefter sætte kursen hjem ad - igen! Så derfor var vi først hjemme halv 7, selvom vi tog afsted ved 11 tiden - så det var jo bare super! (not...)

Derfor er jeg sgu lidt træt (og mæt, fordi jeg åd "Oreos" og labre larver hele vejen!) og orker ikke rigtigt noget... Alligevel har jeg lige siddet og aflyttet "T-kryds" og "Vi to er smeltet sammen" på klaver, ved ikke hvorfra dén energi kom, men det er altid hyggeligt at spille lidt klaver. Forresten så skal jeg ud og kigge på et nyt keyboard i næste uge (og i den forbindelse vil jeg anskaffe mig en større stretch!)... Men ja, har ikke så meget mere at sige i dag, følte bare lige, at jeg burde skrive noget, når jeg nu ikke gjorde det i går... Måske kommer der et par billeder ind i morgen - indtil videre så grüss Gott! (Man har vel været i Tyskland...)

4 kommentarer:

 1. - og man har vel set Drengene fra Angora? xD

  SvarSlet
 2. er det nu jeg skal spørge: Må jeg låååne din anden stretch på søndag, hvis du når at finde en? :D *engleøjne*

  SvarSlet
 3. Mads: Præcis XD

  Frolle: Åh, men det tror jeg ikke, at jeg når :S Får nok alligevel ikke tid i næste uge... Men du kan godt låne den, når vi ses igen :)

  SvarSlet
 4. det er iorden :D låner bare en anden (;

  SvarSlet