lørdag den 11. september 2010

Indlæg nr. 30!

Tænk engang, at jeg har formået at holde nogenlunde fast i blog-skrivning - på den lidt mindre intetsigende måde end på SKUM :)

Har lyst til at skrive en masse, men jeg ved, at det kommer til at betyde mere for mig, hvis jeg lader være, så det gør jeg...

Jeg slog mit ben i går, da jeg gled i en masse øl - det var super fedt! (eller....) hvilket vil sige, at jeg blev nødt til at aflyse mit trip til træningscenteret sammen med Nina, hvilket jeg havde det super dårligt over! Men det gør fandme ondt! Dumme glatte øl-gulv! (Hvad er det forresten med mig og store folkemængder, som får mig til at ryge på røven? Både i går og i Tivoli i den der forbandede mudderpøl - mine sko har stadig mudder over det hele, selvom de har været vasket - man kan også stadigvæk se det på min skjorte! :( ... )

Jeg ved, at jeg kunne bruge min weekend på noget mere fornuftigt, men har valgt at bruge den på at lave lidt om på mit værelse. Ikke sådan drastisk, men lidt omrokering af bøger og lamper og alt muligt crap - og plakater! Brugte et par timer i går på at tegne og klippe G-nøgle og en masse noder ud, som skal op og hænge på mit klædeskab i stedet for nogle af de plakater, jeg har.... Det skal nok blive pænt!

2 kommentarer:

  1. Åhh. Du ER et uheldigt menneske... But GOOOD I know the feeling XD

    SvarSlet
  2. Og tillykke med de 30 indlæg!! :D

    SvarSlet