søndag den 2. oktober 2011

Uddannelsesræs.

Ja... Jeg kiggede lige på nettet på mulig uddannelser. fordi jeg jo på et tidspunkt skal finde ud af, hvad jeg vil... Det her er mig nu:


...Nej, blev ikke klogere på, hvad jeg skal bruge mit liv på.

4 kommentarer:

 1. Jamen, jeg har jo så mange argumenter for, at du skal være mediegrafiker. :b Jeg tror virkelig, at det lige er dig. Og du har evnerne.. Og ikke mindst dén kreativitet og dygtighed som optagelseskravene bl.a. består af. Du er knaldgod.. både tankegangs- og designmæssigt. Jeg kunne blive ved. Spring ud i det, kan jeg kun sige. (Og med hensyn til musikerlivet.. Gør det!) Uanset hvad du vælger, har du min støtte 100%.

  SvarSlet
 2. Tusind tak! Det betyder virkelig meget for mig at høre! Og jeg ved, at du altid vil støtte mig, uanset hvad jeg vælger :* <3

  SvarSlet
 3. På Teknisk Skole i Roskilde kan man på Center for Media og Kommunikation (hvor jeg går på ind til på fredag) uddanne sig som Mediegrafiker, Skiltetekniker, Digital Media, Teknisk Designer og Webintegrator. Det er alle meget kreative fag, læs eventuelt mere her hvis du vil vide mere: http://rts.dk/afdelinger/cmk-og-el/cmk (:

  SvarSlet
 4. Tak! Det vil jeg helt sikkert kigge nærmere på! :)

  SvarSlet