torsdag den 26. maj 2011

Bucket full of randomness [1]

Nu vil jeg forsøge noget nyt. Jeg har så mange tanker og små ting i løbet af en dag, at jeg nogle gange poster rigtigt mange random indlæg i løbet af dagen. Det er jo også hyggeligt nok, men jeg synes, at det ville være mere optimalt at samle det hele i ét indlæg. Så nu vil jeg prøve at skrive tingene ned i det samme indlæg i løbet af dagen og så poste sidst på dagen. Hvis det bliver godt, så vil jeg fortsætte sådan. Hæ.


Musik
The Way It Was
I dag har jeg fået downloadet det nye album fra det amerikanske pop band, Parachute. Det minder i stilen ret meget om deres foregående album fra 2009 "Losing Sleep", men hvis man er til dét, så er det jo fint, og jeg synes, at det er et rigtig fint album, som jeg nok klart vil få lyttet noget mere til! :)


Eksamener
Historie
Ja, jeg er ved at læse op til min historie eksamen d. 9/6... I god tid, siger I? Ikke når man skal igennem alt dette her og sikkert mere til!



Funny stuff
Random & Maskinen
Hahaha! Ja, jeg sad og kedede mig i dag, og så skrev jeg en masse etiketter ind på mine blogindlæg. Det har så resulteret i, at jeg har fået skrevet "randomog maskinen" til et af mine indlæg, men jeg gider ikke rigtigt at lede efter det. Hahaha. Det er lidt forfærdeligt. Jeg har også fået skrevet "De enste to" et sted. Bær over med mig, gider I? 8D

Billede mangler
Ja, jeg stødte på det her forleden dag... Billedekogebog - foto mangler, haha!

2 kommentarer: