onsdag den 12. januar 2011

District 9Selvom jeg ikke har tid til at sidde og se film, så så jeg altså alligevel District 9 i går aftes. Den mindede en smule om Cloverfield synes jeg, fordi man i starten følger hovedpersonen med håndholdt kamera. Og så fordi det var en smule dokumentar-agtigt, som om man så noget, der rent faktisk var sket (hvilket man også lidt får fornemmelsen af i Cloverfield dog alligevel ikke på samme måde).
Men jeg syntes egentligt, at filmen var okay, selvom den var ret forvirrende i starten, Rimeligt... Grafisk. Man ser folk, der bliver sprunget i luften og får en masse dejligt splat ud på linsen. En smule ubehageligt.
Basicly handler den om, at der er kommet rumvæsener til jorden, som menneskene så har taget sig af, fordi de i starten var helt afkræftede. Og de er så blevet en del af samfundet på en måde, men bor allesammen i "District 9", som er sådan en slags ghetto/slum med de der rumvæsener. Og så følger man en mand, som arbejder på et center, som forsker i rum-ting, og så får han så til opgave at få rumvæsenerne i den der slum til at skrive under på, at de skal forflyttes til et andet sted. Og imens han prøver på det (og samtidig konfiskerer en masse af rumvæsernes våben osv.) får han noget rum-væske i ansigtet og begynder at blive forvandlet til et rumvæsen selv... Og ja, så sker der en masse. Men vil ikke afsløre det hele. Det lyder ret weird, haha, men den var nu meget spændende alligevel :)

2 kommentarer:

  1. Ah! Den så vi i Dansk :D Synes den er ret god!
    Men du har ret, lidt underlig i starten :b

    SvarSlet
  2. Ej hvor sejt! Ja, man skal lige holde ud... I starten tænkte jeg bare: "Hvad fanden?"

    SvarSlet