mandag den 2. januar 2012

3 film, jeg glæder mig til i 2012...

Ja, jeg stener YouTube. 2012 bliver et godt film år! Derfor dette indlæg. Her er 3 film, jeg glæder mig til i 2012:Ja, "The Amazing Spider-man", som er en slags "prequel" til de andre film (dvs. den foregår før dem). Jeg ved ikke helt, hvorfor de ikke laver en fjerde film i stedet (hvilket jeg personligt hellere ville se, idet de har massere af superskurke og historier indenfor Spider-man universet, som de kunne tage fat i - Hvor er fx Doctor Connors som The Lizard? Ja, Doctor Connors er med, men ikke som Lizard.) men det gør de altså, så fred være med det. Det virker som en re-make af den første film, hvilket jeg synes er ret åndssvagt. Den første spider-man film var fantastisk efter min mening. Ingen grund til at lave det om. Og tilmed med en ny skuespiller. Toby McGuire ER Spider-man... Nå. Men nu hvor jeg er færdig med at brokke mig, så lad mig sige, at jeg alligevel har en svaghed for Spider-man, og derfor glæder jeg mig alligevel til at se filmen, når den kommer ud d. 3. juli 2012.

Ja, flere superhelte film. I'm sorry, men på det punkt er jeg bare en dreng, og sådan er dét. Det siges at være den sidste Batman film i trilogien, så det kan kun blive epic. Traileren lægger op til noget stort, og jeg elsker de foregående film. Og Catwoman har fået en rolle i filmen, hvilket er virkeligt cool! Jeg glæder mig til at se, om Anne Hathaway kan udfylde rollen godt nok!
Filmen kommer til sommer.I'm sorry. Men jeg elsker seriøst "The Hunger Games" bøgerne! Og filmen ser ret lovende ud. OG det lyder som om, at de vil lave 3 film, dvs. alle bøgerne! I'm excited! Og jeg kommer til at græde... Jeg synes ellers, at jeg har grædt nok i biografen til resten af mit liv. Men dét... Vil vise sig.
Filmen kommer d. 23. marts 2012


May the odds be ever in your favour.

2 kommentarer:

  1. Oh my god hvor ser The Hunger Games vild ud! Den skal da SÅ meget ses!

    SvarSlet