mandag den 20. juni 2011

Upupupdate!

Som lovet, sidder jeg nu på mit gulv og laver blogindlæg! Er helt smadret efter i dag - Jeg frygtede pludselig, at jeg manglede tid til at finde tøj til studenterkørsel på torsdag, så jeg tog en rask beslutning og tog i Rødovre centeret i dag. Dvs. jeg CYKLEDE hele vejen i modvind (både ud og hjem! Hvordan er det muligt?). Nå, men jeg kom da frem... Og blev fattig. Men fik da noget tøj:

Yellow!!!
Ugle! Møs.
ANANAS! (I egen juice)

Nye hvide converse sko :* (De er IKKE hvide, når jeg har kørt i vogn på fredag!)

Billedet er weird. Nå, men UGLE! Overvejer at kalde ham Arthur, ved ikke hvorfor.
Regner med, at jeg skal have denne her på til vognkørsel. Kan godt lide, at motivet er noget lykkebringende :)
Lorte billed. Nå, men den har altså samme farve som båndet på huen. Så den skal jeg nok have inde under den hvide top :)
Den her er bare awesome. Hæ.

... Nå. Men så var jeg på START! Festival med Nanna fra torsdag til lørdag. Yup, det var super nice. Fredag brugte vi det meste af dagen på at stå i indgangen (så vi kunne få gratis øl og entre til hele festivalen), og det var faktisk meget sjovt. Plus at man følte sig som et meget nice menneske, der fik festivalen til at løbe rundt. Helt klart noget, jeg vil gøre igen! 
Udover det, så vi en masse forskellige bands. Jeg kom hovedsageligt for at se Odd Collection og LeKlik (og ville også gerne have set The Woken Trees, men der stod vi desværre i indgangen). Udover det, er de artister, som har sat sig i min erindring: Annasaid, Retox Panic og Simon Luth. Ja... Og hvis I ikke har fået nok af min fortællinger fra START! Festival, så smut nu ind på min nye FLICKR-profil, hvor jeg har uploadet nogle billeder :) 

Og nårh ja, er blevet klippet idag, så nu er jeg SÅ klar til den hue! :) 

3 kommentarer:

 1. Det er noget vildt nice tøj, det dér! :D elsker uglen og de shorts dér især! - Det er altså kort, det hår skal være, det er helt sikkert. :) Jeg trode at du ville være langhåret igen, dog? :b

  SvarSlet
 2. NAMME-SHORTS! Og NAMME-START!

  SvarSlet
 3. René: Det vil jeg også, men magter det ikke over sommeren! :)

  Nanna: NAAAAMME!

  SvarSlet