mandag den 15. november 2010

Pleaaaase....

Nu poster jeg det her, og så håber jeg på, at mine forældre ser det og tænker "kæft, det ser fedt ud! DET må hun godt!" .... Okay, solen i billedet ødelægger det lidt (det er et gammelt billede btw. og den er fake) - pæn lille piercing i læben... Vil rigtigt gerne se sådan ud fra på fredag... O_o .. Men tør jeg sige det til mine forældre - neeeej! Tør jeg at få den lavet? Ja!!! 9 kommentarer:

 1. DU SKAL HAVE DEN LAVET! :D jeg glæder mig til at se den!

  SvarSlet
 2. Jeg kan seriøst bare IKKE sige det... Og jeg får den ikke lavet, uden at have sagt det først. Det er fandme irriterende :/

  SvarSlet
 3. Du er 18, så må man gerne bestemme selv.

  Hmm... Jeg turde længe ikke sige, at jeg gerne så en tatovering finde vej til min arm. Det lettede enormt at få det sagt, og de gamle tog det pænt, faktisk. Regnede ellers med bål og brand samt kommentaren, "tatovering eller at blive boende her!?".

  Om jeg så får mig taget sammen til at få den tatovering, det har jeg min tvivl om på grund af min allergi for farvestoffer og alverdens mærkelige ting. Men her har du jo fordelen, at du er helt indstillet på at få den ellers fantastisk fine ring i læben, som tydeligvis klæder dig!!

  Jeg tror egentlig, at jo længere man går og grubler og opstiller worst case scenario i hovedet, jo mere får man overdimensioneret den mulige reaktion.

  SvarSlet
 4. Ja, du har nok ret :) Regner lidt med det samme egentligt, altså bortset fra, at jeg ved, at det nok ville blive sådan, hvis det var en tatovering, som jeg ville have - for min mor har flippet skråt, hver gang nogen har sagt det bare for sjov.

  Men ja, det er nok bedre at få det ud. Det er bare lettere sagt end gjort :/

  Hvad vil du egentlig have tatoveret? :)

  SvarSlet
 5. Jeg har flere tegninger liggende...

  De indeholder alle det latinske udtryk: In hoc signo vinces. Oversat fra græsk: εν τούτω νίκα. Betyder noget i retningen af: i dette tegn skal du sejre. En romersk kejser, Konstantin, fik en åbenbaring i 312, før en vigtig kamp mod sin rival. Han tog linjen som motto, efter at have set korsets tegn på himlen samt de græske bogstaver X og P (de to første bogstaver i det græske navn for Kristus. Konstantin sejrede i øvrigt, selv om hans hær var usandsynlig ringe!

  Jeg kan meget godt lide budskabet med linjen samt at tro også spille ind.

  Kombineret med et symbol på Nephew, det er så her, at jeg ikke er sikker mere. Da jeg startede mit "eventyr", var det de tre søjler og to kvadrater (Interkom). Nu er det en løve (D/D). Leder egentlig efter en fællesnævner. Interkom tegnet vil nok altid følge med...

  Jeg ved det ikke.. Det må tiden vise. Ellers kan man jo starte med at få teksten tatoveret mens man filosoferer videre over det egentlige symbol.

  SvarSlet
 6. Det lyder fedt! Også at der er en historie bag osv. :D Og ja, det kan man jo altid! :) Hvordan fortalte du dine forældre om det så? For det er egentlig nok det, der er mest problemet... At jeg ikke ved, hvordan jeg skal sige det O_o ..

  SvarSlet
 7. There. I did it... De er ikke vildt begejstrede, men jeg havde modargumenter til alt, hvad de sagde, fordi jeg havde undersøgt det en masse! :D Muahah. Nothing can stop me now!

  SvarSlet